МЕСЕЦ НА ЛАМИНАТА И ПВЦ НАСТИЛКИТЕ В ДОМКО – 20%

Заповядайте
в електронния
магазин
 

Есенното настроение идва в ДОМКО с нови предложения на ламинат и ПВЦ настилки на атрактивни цени – всички налични модели и колекции на -20%! През месец Октомври при нас можете да открие изключително разнообразие, както на класически дървесни декори, така и на нови модерни, интересни дизайни.

Разнообразието от дизайни, форми и класове е допълнено от новаторски автентични повърхности и фаски. Специално за дизайнерите са подбрани колекции в иновативни форми, позволяващи комбинирането на различни цветове в едно помещение.

ПВЦ настилките стават все по-предпочитани, тъй като за разлика от твърдите подови настилки /теракот, гранитогрес, ламинат/ задържат по- голяма част от топлината в помещението, придават повече уют, не създават характерния за твърдите настилки шум и се монтират и подържат по-лесно и по-бързо.

Те определено вдъхват живот на интериора и коренно променят представата ни както за ламината така и за обикновен балатум, особено когато се докоснете до настилката и усетите релефа, доближаващ материала до естествения му вид. Ще откриете ламинати и ПВЦ настилки както за вашия дом, така и колекции, специално създадени за силно натоварени помещения като офиси, магазини, ресторанти.

Архив