ЮЛИ - МЕСЕЦ НА ТЕКСТИЛА В ДОМКО

Заповядайте
в електронния
магазин
 

През месец юли във верига магазини ДОМКО има намаление от 20% на всички висококачествени текстили и дамаски, както и на немски мушами и подложки за хранене с търговска марка D-C-FIX, които са в наличност. Може да откриете голямо разнообразие на материи, десени, цветове. Има както елегантни мотиви, подходящи за класически интериори, така и доста авангардни десени в унисон с най-новите тенденции.

Предлаганите текстили и дамаски са изработени от световно признати производители. Изборът е необятен – от транспарентни, през плътни, до спиращи на 100% светлината, подходящи за римски и японски щори. В ателие ДОМКО могат да се изработят завеси, шалтета, декоративни възглавници, покривки за маса, покривала за столове по индивидуален проект.

Мушамите с марка D-C-FIX са подходящи са за вътрешни и външни зони. Добавят акцент на всяка маса или повърхност, която искате да предпазите. Te се отличават с високо качество, огромно разнообразие на дизайни, релефи и богата цветова гама. Предлагат се с ширина 138 см и 140 см. Имат редица предимства, като: здравина, непромукаемост, подсилена основа; гланцирана повърхност, викока износоустойчивост, устойчивост на петна, лесно се почистват, много добра светлоустойчивост (като се препоръчва да не се излагат постоянно на директна слънчева светлина).

Подложките за хранене също са с търговска марка D-C-FIX. Те се комбинират с декорите и цветовете на мушамите. Може да намeрите атрактивни модерни десени, свежи цветове, прозрачни модели с елегантни цветни раета. Размерите на подложките за хранене са 29 х 44 см и 30 х 45 см.

Заповядайте в ДОМКО и ще откриете атрактивни цени и предложения.

Архив