ЮНИ - МЕСЕЦ НА ЛАМИНИРАНИЯ ПАРКЕТ В ДОМКО

Заповядайте
в електронния
магазин
 

Месец юни е посветен на ламината и всичките продукти, предлагани от Домко ще бъдат със значителни отстъпки в цените.
Ламинираният паркет предлага добро съотношение между изключително високо качество и цена. Колекциите на фирмите лидери в производсвото на този тип настилка успешно пренасят материалите, които откриваме в природата, в съвременните подови настилки за обзавеждане. И тъй като подовото покритие е изложено към най-бързо износване, добре е да сме сигурни, че стъпваме върху качество с дълъг живот.

Ламинираният паркет е подходяща алтернатива на твърдата дървесина, когато търсим траен и естествен в своята красота ефект. Подът като един от най-важните елементи при обзавеждането на дома, често може да определи цялостния характер и стил на помещението. Докато обмисляме какъв под да изберем, добре е да вземем предвид функционалните му качества и материала, от който е направен.

Колекциите ламиниран паркет са с гарантиран оригинален дизайн с различни технически характеристики, декори, повърхности и цветови гами – от най-тъмните тонове до най-светлите нюанси на дървото.

Ламинатите са създадени с иновативни технологии, които спазват и основните характеристики на тази настилка – панел от пресована дървесина, претрита на прах до състояние на кристализация с влагоустойчив слой и шумозаглушаваща подложка и декоративен слой с рисунък и защитна смола.. Благодарение на т. нар. хромознонна технология на дървесната текстура се придава блясък, въпреки матовата повърхност. Ламинатните плочи носят усещането за естествено дърво благодарение на щанцирания си релеф. Фирмите са разработили нов модул за напасване на отделните елементи, благодарение на който можете и сами бързо и лесно както да наредите ламината у дома, така и да го пренесете в ново жилище, ако това ви предстои. Крепителните елементи като первази, лайсни и ъгли са изработени от същите материали като ламинатът и лесно се напасват с плочите.

Всички КОЛЕКЦИИ може да откриете на НАЙ-АТРАКТИВНИ ЦЕНИ във верига магазини ДОМКО…

Архив